Veckan

Denna vecka blir de åka upp till göteborg på fredag och köpa bil =) trivdes bättre med mercedes än cadillac, så de blir till att köpa en merca igen hehe, i helgen vet ja inte säkert vad som händer än. Har börjat sätta igång med styketräning nu igen =) plus box arobix 1 dag i veckan, så förhoppningsvis blir man snart vältränad igen ;)

Sommaren 2007

Idag när jag var ute och gick i det fina vädret kom ja till att tänka på denna sommar, Vad har ja gjort denna sommar! svaret är Ingetting i princip. I våras planera jag för hitta på massa kul, så som båstad veckan, falsterbo, alla marknader, åka till liseberg, va i stugan, festa, bada och sola mm. Av detta har jag endast gjort 1 dag i båstad, solat 2 dagar, varit i stygan 2 dagar,och festat någon dag. Det är kanske fult att skylla på vädret, men alltså jag är en månniska som är väldigt känslig för vädret, regnar de och är allmänt tråkigt väder så blir ja trött, deppig och känner inte alls för att göra saker. Följden av detta blir att ja sover länge och är uppe länge, följden av det blir då automatiskt att när sen solen visar sig enstaka dagar så har jag vänt på dygnet och är för trött för att stiga upp.
Till sommaren 2008 ber ja till gud att det skall bli en fin sommar, en sommar där man kan sola,bada,sitta på uteserveringar och bara njuta av det fina vädret. Jag hoppas ialf att aug 2007 skall bli en varm månad, även om ja inte har semester längre så behöver vi solen inför den långa tråkiga höst/vintern som vi har framför oss.