Kvällsöppet

Jag såg kvällsöppet nu i kväll som handla om bla kändisar som knarkar. Jag tror att allt handlar om att vara cool och ha status och verka vara förmögen, Ialf när man disskuterar kokain, Kokain anses ju som en status drog, den är dyr och den används av rika och kända människor bla. Därför tror jag att kokainet ökar i sverige, därför att folk vill vara som sin förebild. Där är dock en sak jag inte fattar! Jag kanske har helt fel, men för mej är det inte coolt att följa med strömmen, för mig har det alltid varit tufft att gå emot strömmen, Om nu dessa människor vill vara tuffa och coola, varför då inte säga NEJ när dom blir erbjudna knark??? DÅ ÄR MAN TUFF, SÄGER MAN JA ÄR MAN SVAG I MINA ÖGON.

Hinderbana med Linda Rosling

Läste bla detta på Roslings blogg:

Hej på er alla underbara! Linda Rosing, 2008-11-25 09:27

Som ni vet sa befinner jag mig i Argentina och tavlar i varldens storsta hinderbana "Wipeout". Som kommer att visas i var 2009 pa kanal 5

Min kommentar:

Kunde inte kanal5 skickat ditt någon bättre till att representrera sverige, risken kan vara att Lindas botox kommer rinna ut som vatten och hennes silicon bröst ligga och flytta i vattnet som värsta brännmaneterna.
sök på wipeout på youtube, ser ganska tufft ut.


Här ser ni blondinbellas riktiga jag

Utdrag ur blondinbellas blogg:

Ungefär vid den här tiden på året brukar jag känna mig som en björn som strax ska gå i ide. Större delen av året har gått och man har hunnit med en hel del, därför börjar man sakta varva ner och försöka hamna i något förtidig julmys-stämmning. Men innan björnen går i ide proppar den i sig mat och det är ungefär det jag sysslar med nu. Äta. Mitten av november tills juldagen är för mig no limit när det gället mat, goda fikabröd, choklad på kvällen och lite småätande av lussebullar och pepparkakor varje dag. Egentligen ska de här inträffa i början av december men min kropp har redan börjat bunkra upp. Sedan på juldagen har man ca fem dagar på sig att svälta sig själv inför nyårsafton.

Eller kanske inte riktigt så men ni förstår vad jag menar. Månaden fram tills jul är i alla fall belöningen för mig för att jag har lyckats träna regelbundet sedan januari. Förhoppningsvis hinner inte jeansen spricka på 1,5 halv månad heller. Nej nu ska chokladen plockas fram, snart är det ju Desperate Housewives! Ha en trevlig kväll.

min kommentar:

Bella trackar ner på gynning och katrin för dom hettsar ungdomar att banta. hahaha vad gör hon då själv i detta inlägg.

bloggstjärnornas krig

Blondinbella, Carolina gyning, Katrin blabla nånting bråkar om viktproblem, blondinbella menar att G och K hettsar unga tjejer till att banta bla. För det första Carolina och Katrin har inte valt att vara förebilder, För det andra, har man Carolina och Katrin som förebild borde man nog ta och tänka igenom sitt liv. Carolina en avdankad kokain sniffare, Katrin en simpel nolla som tror att hon är snygg, hon är i mitt tycke väldigt ful ärligt talat, och som dessutom är jävligt barnslig för sin ålder. Blondinbella tycker jag är en smart tjej, men frågan är om hon inte kastar sten i glashus i detta ämne. Ja säger bara! Banta om du känner för det, men banta för FAN inte för någon annan tycker de. Och se till att banta försiktigt om du nu tvunget vill banta.

Nytt foto på mig 2009, man ser ut som en kuk med öron haha men de e skönt slippa tänka på frillan ;)