Denna texten är såååå bra

Denna texten är såååå bra

info om mig

info om mig

Jon Nilsson heter jag bor i Skåne, mina intersse är Mode, shoppa, poker, va social och självklart SPORT både att titta på och att utföra. Sporter jag håller på med just nu är. Motocross quad "fyrhjuling" och innebandy. Har även hållt på mycke med fotboll förr och strykelyft där det gick hyfsat bra då jag blev svensk mästare i bänkpress i 65 kg klassen 2 år i rad =). Sluta sedan med detta pga ryggproblem.

Kontakt:
[email protected]

D&G

D&G

Ska ha dessa, mitt favorit märke =) snygga va??

Dolce&Gabbana mums

Dolce&Gabbana mums

Denna jacka skall ja haaaa, den e såå gryyyym hehe ja älskar jeans tyg =) dyr som fan men de skiter ja i, de finns bara denna till salu =)

/Jon

Poker iq test

Poker iq test

poker freak som man är så gjorde jag expressens poker iq test max var 100 och jag fick 98 =) det får man väl va ganska nöjd med. Dessutom va jag snabbast av alla som gjort testet hehe fick ett litet certifikat med som ni ser åvan.

Zlatan Ibrahimovi?

Nu är ja uppriktigt sakt trött på denna j_kla diva. Bara skit i honom är mitt råd till svenska medier. En kille som kommer till ett land för att få tak över huvudet och för att slippa bli bombad i sitt hemland, Vad gör killen som tack för hjälpen! JO tackar nej till spel i landslaget och uppför sej som en skolpojke som e tuffast i klassen för han fått nya märkes skor. ZLATAN SKULLE INTE VARA ETT PISS UTAN SVERIGE, det han håller på med är som att spotta sin hjälpsamma mamma och pappa i ansiktet som tack för hjälpen........Zlatan du glömmer var du kommer ifrån.

Planer för helgen

Imorron fredag blir det innebandy sen se lets dance, på lördag blir det första körning med quaden för i år =) det ska bli kuuuul hehe senare på kvällan ska ja äta kina mat med familjen.

Sverigedemokraterna

Såg ett program igår om Sverigedemokraterna. Alltså att tv inte bara lägger ner att kasta skit på detta parti, Dom är ett demokratiskt parti som alla andra, Om dom skulle granska alla andra partier så slår jag vad om att dom även hittat före detta brottslingar i dom partier med. FAN blir upprörd, låt folk rösta va fan dom vill.... Vem ger tidningarna rätt att kalla över 150 tusen svenskar rasister?? för det va nämligen ca 150 tusen som rösta på SD i valet och tidningar och tv vill ha SD till att va rasistiska, med andra ord anklagar dom även dom 150 tusen som rösta på SD.
De finns en anledning till att det finns olika religoner, alla religoner/kulturer passar ej ihoppa inse fakta.

Och sluta dömma folk för att vara rasister/nasister bara för att dom inte vill ta in fler invadrare till sverige.
Vi har fan inte jobb till oss svenskar hur fan ska vi då kunna hitta jobb till folk som kommer hit.


UPPRÖRD

/jon


Helg

Igår gjorde jag inget va trött och ville bara ta det lungt, blev ingen innebandy och linn pinn kom inte heller =/ Idag lördag ska jag och min bror och erik en kompis upp till en annan kompis och spela bords hockey hehe. I morron söndag skall jag träffa linn och kanske åka till hennes pappa.